Personer Handlingar Platser Fotografier Böcker & Tidningar
Här är du: 
Logga in  |  Bli medlem
Tyvärr kan vi inte visa information om denna person.

Personen du ville veta mer om är född för mindre än 70 år sedan och vi vill av integritetsskäl inte visa mer information.

Varför då?
Gräsöarkivets syfte är att sprida information om öns historia och de som har levt här tidigare, inte de som gör det nu. Vill man veta vilka som bor här nu finns det många andra tjänster på Internet som kan hjälpa till.

Men varför finns personen med överhuvudtaget om ni nu inte vill visa informationen?
Gräsöarkivet är avskrifter av en mängd olika handlingar och sammanställningar. Vi försöker att skriva av informationen i sin helhet för att alltid ha en komplett samling handlingar. Alla olika typer av handlingar vi har försöker vi kombinera ihop med rätt person. Detta är ett arbete som tar lång tid och sker kontinuerligt. Eftersom vi inte kan vara säkra på om detta är en historisk eller nutida person har vi valt att ha personen i registret, men att inte visa informationen om denne om vi inte kan vara säker på att det är en historisk person (eller född för mer än 70 år sedan)

Måste man dölja informationen som ni gör?
Nej, personuppgiftslagen säger att man får ha sammanställningar likt denna, även för levande personer. Vill du veta mer om PUL-lagen kan du läsa mer här.